Våra lokaler

Varje dag på Club Office är en dag fylld av entreprenörsanda, nya erfarenheter och nya intryck. Vi delar på alla gemensamma ytor och du och dina kollegor får ert eget omöblerade rum som ni kan sätta er personliga prägel på.

Hos oss sitter du så länge som du trivs och har behov, och skulle du en dag växa ur lokalen så hjälper vi dig hitta ett nytt perfekt läge i Nacka strand.

Rum

Våra rum är helt omöblerade, så inredningen präglas av era val och olika personligheter. Du låser rummet med ett eget larm som bara du och dina kollegor har tillgång till. Givetvis finns där redan alla möjliga typer av uttag du behöver för el eller bredbandsuppkoppling. Både trådlöst internet och bredband via fiber ingår i hyran. Prata med oss om du vill ha hjälp med inredningen så fixar vi allt ifrån smakråd till möbler.

Ingår

Omöblerad lokal 36-77 kvm
Lås & Larm
Elförbrukning
Pentry
Lounge
Mötesrum
Bredband via Wifi och fasta uttag
Trådlöst internet
Kaffe/te
Individuell värme/kyla
Frukt i loungen
Dagstidningar

Tillval

Möbler till din kontorslokal
Posthantering
Städning
Pakethantering inkommande
IT-support
Vaktmästeritjänst
Pakethantering utgående
Eventkök

Lounge

Vårt härliga vardagsrum är en varm och eklektisk blandning av soffor, fåtöljer, matbord och skrivbord. Här kan du umgås, jobba, äta mat, ha möten, vila i de sköna sofforna eller göra din egen cappuccino i vår utomordentliga kaffemaskin samtidigt som du bläddrar i någon av de dagstidningar som alltid finns tillgängliga. Allra bäst blir det när arbetsdagen är slut fast ingen vill gå hem utan bara stanna kvar i soffan eller samlas runt köksön.